Tine Elvekjær

Kontakt

Tine Elvekjær

Kontakt

Jeg kan tilbyde...

Som psykolog tilbyder jeg en række forskellige behandlinger inden for områderne børn/unge, familier og voksne. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe med angst, depression, stress og tab. Min tilgang til behandling er baseret på en kombination af forskellige terapiformer, der er skræddersyet til den enkelte klient.

Jeg tror på at skabe trygge rammer, hvor mine klienter kan føle sig hørt og forstået. Jeg arbejder med at identificere og forstå de underliggende årsager til mine klienters problemer, samt at give dem redskaber til at håndtere og overkomme dem. Uanset hvilke udfordringer du står overfor, er jeg her for at støtte dig på din vejmod bedring og trivsel.

Børn og unge

Psykologiske samtaler med børn og unge er i min klinik oftest individuelle og foregår, når der er tale om egentlige behandlingsforløb, typisk 1 gang om ugen. Samtaler af mere støttende og undersøgende karakter kan imidlertid også aftales.

Voksne

Psykologisk behandling med fokus på blandt andet stress, eksistens, tab, angst og depression er afgørende for at forbedre mental sundhed. Gennem terapi kan man udforske eksistentielle spørgsmål, bearbejde tab, reducere angst og håndtere depression.

Familier

Psykologisk rådgivning kan være gavnligt for familier, der oplever udfordringer i deres relationer. Det kan hjælpe med at forbedre kommunikationen, løse konflikter og styrke forbindelsen i familien. Jeg kan guide familien gennem svære situationer og skabe positive forandringer.

Tine Elvekjær

Autoriseret Psykolog

CVR 31464420

Borgergade 53

7160 Tørring

tineelvekjaer@hotmail.com

+45 40 90 90 99

Tilknyttet sygesikringen

Akkrediteret/DDKM (DenDanskeKvalitetsModel)

Medlem af dansk psykolog forening