Tine Elvekjær

Kontakt

Tine Elvekjær

Kontakt
Autoriseret psykolog - Tine Elvekjær

Tine Elvekjær

Autoriseret Psykolog

+45 40 90 90 99

Psykologisk Klinik

Jeg er uddannet psykolog og autoriseret af Psykolognævnet med erfaring i både voksen- og børneterapi. Har videreuddannelse i bl.a. psykoanalytisk orienteret børne- og ungdomsterapi (Nordiske Børne- og ungdomspsykoanalytikere) samt i Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Som psykolog har jeg tidligere arbejdet med børn og unge i PPR regi, som ledende psykolog og som psykolog på en børneafdeling. For øjeblikket arbejder jeg som gymnasiepsykolog sideløbende med mit arbejde i klinikken.

I en årrække inden min uddannelse til psykolog var jeg ansat som adjunkt i dansk og psykologi på forskellige gymnasier og på VUC.

Min tilgang til det terapeutiske arbejde er psykoanalytisk/psykodynamisk.

Jeg kan hjælpe med...

Børn og unge

Psykologiske samtaler med børn og unge er i min klinik oftest individuelle og foregår, når der er tale om egentlige behandlingsforløb, typisk 1 gang om ugen. Samtaler af mere støttende og undersøgende karakter kan imidlertid også aftales.

Voksne

Psykologisk behandling med fokus på blandt andet stress, eksistens, tab, angst og depression er afgørende for at forbedre mental sundhed. Gennem terapi kan man udforske eksistentielle spørgsmål, bearbejde tab, reducere angst og håndtere depression. Det er en vigtig del af helingsprocessen.

Familier

Psykologisk rådgivning kan være gavnligt for familier, der oplever udfordringer i deres relationer. Det kan hjælpe med at forbedre kommunikationen, løse konflikter og styrke forbindelsen mellem familiemedlemmer. En erfaren psykolog kan guide familien gennem svære situationer og skabe positive forandringer.

Tine Elvekjær

Autoriseret Psykolog

CVR 31464420

Borgergade 53

7160 Tørring

tineelvekjaer@hotmail.com

+45 40 90 90 99

Tilknyttet sygesikringen

Akkrediteret/DDKM (DenDanskeKvalitetsModel)

Medlem af dansk psykolog forening